Nu ne vom pierde niciodata credinta si nadejdea …

Sintem familia Mot,Andreea si Claudiu din Arad. Avem 30 de ani si sintem parintii a doua fetite de 3 si respectiv 2 ani, de care ne-am bucurat si ne bucuram foarte mult.In prezent familia noastra se confrunta cu o problema delicata:

Eu,Andreea,sint insarcinata de 28 saptamani. In urma cu 2luni am aflat ca bebelusul e posibil suferind de o malformatie cardiaca.Incepand de atunci am tot facut analize si investigatii de tot felul pentru a clarifica situatia.Din pacate, dupa ecografii repetate efectuate de catre medici specialisti de cardiologie infantila si chiar cardiologie intrauterina am primit un rezultat, un diagnostic nu foarte optimist:

HIPOPLAZIE DE VENTRICUL DREPT SI ARTREZIE PULMONARA. E o afectiune rara, care nu se opereaza la noi in tara si care necesita o interventie chirurgicala( dupa nastere), in 3 faze: la o saptamana de viata, la 3 luni si la 3ani.Ne-am interesat si am luat legatura cu clinica de cardiologie infantila din Linz,Austria unde se poate efectua aceasta interventie si am primit vesti pozitive;operatia se poate face ,dar necesita cheltuieli foarte mari, adica 20.000 de euro pentru fiecare dintre faze. Bineinteles ca nu dispunem de acesti bani si incercam sa ii strangem cum putem, apeland totodata la bunavointa,dragostea si compasiunea dumneavoastra. Va multumim din suflet si-l rugam pe Dumnezeu sa va rasplateasca insutit.

In acest scop am vrea sa va informam ca avem deschise urmatoarele conturi pentru donatii :

TITULAR CONT: MOT CLAUDIU GABRIEL

BANCA: UNICREDIT TIRIAC BANK

RO14BACX0000003515890001 PT.DONATII IN LEI

RO41BACX0000003515890000 PT.DONATII IN EURO

Advertisements